U sklopu projekta ”Mala želja velika sreća”, radnoterapijskom savjetovalištu donirana je  terapijska stolica ”Bingo” koja je od izrazite važnosti za djecu s rijetkim bolestima i poteškoćama u razvoju.

Osim optimalnijih uvjeta rada, terapijska stolica osigurava i posturalnu stabilnost malih korisnika usluge, stabilnost ramenog obruča, te samim time i bolju koncentraciju. Zbog višenamjenske funkcionalnosti stolice, koja je podesiva u ležeći, sjedeći i položaje između moguće je prilagođavanje individualnoj veličini i tjelesnoj izvedbi djeteta, ali i prilagodbu inidividualnim potrebama.

Zbog svega navedenog, djeca manje energije ulažu u održavanje posture, a puno više u izvršavanje zadataka i postizanje razvojnih miljokaza.

Terapeutkinja saveza posvetila se i izradi materijala za rad kako bi se dodatno prilagodila individualnim potrebama svojih malih korisnika.  Odabrala je, pripremila i izradila materijale za unaprjeđenje vještina iz područja samozrbinjavanja, slobodnog vremena i produktivnosti.