Svaki roditelj ima želje, nade i ciljeve za svoje dijete. Ponekad, uslijed neočekivanih okolnosti ciljeve treba prilagoditi, ali i načine kako ih postići. U dostizanju roditeljskih ciljeva za njihovu djecu iznimno se važnim pokazao odnos koji roditelji njeguju, komunikacija, kao i roditeljski postupci koji podržavaju djetetov razvoj.

Pozivamo roditelje djece s

rijetkim dijagnozama i/ili teškoćama u razvoju da nam se pridruže na zanimljivom online tečaju pod nazivom RODITELJSKI CILJEVI I STUPOVI KOJI IH PODRŽAVAJU.

Kroz nekoliko aktivnosti roditeljima će se u ovoj radionici osvijestiti načini realiziranja dugoročnih ciljeva te predstaviti četiri stupa roditeljstva koja predstavljaju ponašanja koja potiču djetetov razvoj i promiču uspostavljanje dobrog odnosa s djetetom.

Kako bismo pružili što kvalitetnije i vjerodostojnije informacije, na tečaju će nam se pridružiti gosti predavači Minja Jeić, prof.psih. iz DV Vrbik  i Ana-Marija Bohaček, prof.reh. s ERF-a, obje suradnice u Centru za podršku roditeljstvu „Rastimo zajedno“.

Online tečaj će se održati u četvrtak, 10. veljače 2022. s početkom u 17 sati. Predviđeno trajanje tečaja je 90 minuta. Prijaviti se možete putem sljedeće poveznice: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSct5JS2wekNGJKGCuZCeT3AYG5VAk9vWQ60rLVAM7W4KmAfZA/viewform

Za dodatne informacije o tečaju javite se voditeljici aktivnosti Sanji Bulog na psiholog.hsrb@gmail.com