Hrvatski savez za rijetke bolesti u suradnji s Centrom Coralina organizira 4. Regionalnu radionicu, pod nazivom „PRAKTIČNE I KREATIVNE TEHNIKE ZA INKLUZIJU DJECE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU/ RIJETKIM BOLESTIMA U VRTIĆKOM OKRUŽENJU“.

Regionalna radionica održat će se u srijedu, 23. veljače 2022. godine, u 18.00 sati.

Voditeljica radionice je dječja psihologinja Maja Bonačić iz Centra Coralina, Praktičarka terapije igrom, Specijalizantica transakcijske analize, Majstorica NLP-a.

Radionica je namijenjena svim odgojno – obrazovnim djelatnicima predškolskih ustanova koji se u svome radu susreću s djecom s teškoćama u razvoju/ rijetkim bolestima.

Cilj radionice je omogućiti djeci s teškoćama u razvoju i rijetkim bolestima kvalitetnu i ravnopravnu socijalnu uključenost i poticanje inkluzivnog okruženja, kroz jačanje kompetencija stručnjaka pružajući im konkretne, kreativne i lako primjenjive tehnike, ideje i savjete za realizaciju tog cilja u svakodnevnom radu.

Kako bismo omogućili sudjelovanje svim zainteresiranim sudionicima iz cijele Hrvatske te spriječili mogućnost otkazivanja uslijed nepovoljne epidemiološke situacije, radionica se održava online putem Zoom platforme organizatora. Budući da je aktivnost financirana kroz projekt „Razvoj Hrvatskog resursnog centra za rijetke bolesti“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda, sudjelovanje za sve sudionike je u potpunosti besplatno!

Svaki sudionik ima mogućnost dobiti Potvrdu o sudjelovanju na radionici.

DODATNE INFORMACIJE i PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE:

Iz tehničkih razloga broj sudionika nam je ograničen, te su prijave otvorene do popunjenja slobodnih mjesta, a najkasnije do 10. veljače 2021. (četvrtak, 16.00 sati);

PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE – 2 KORAKA:

  1. a) Ispuniti online PRIJAVNI OBRAZAC (obrazac se otvara klikom na poveznicu „PRIJAVNI OBRAZAC“);
  2. b) Ispuniti i ovjeriti kod poslodavca IZJAVA ZA STRUČNJAKA(izjava se otvara i preuzima klikom na poveznicu „IZJAVA STRUČNJAKA“);

NAPOMENA: Izjava je sastavni dio obavezne projektne dokumentacije te ju je potrebno ispuniti, ovjeriti kod poslodavca te skeniranu IZJAVU UPLOADATI uz PRIJAVNI OBRAZAC, dok je IZVORNIK IZJAVE važno DOSTAVITI POŠTOM na adresu:

Hrvatski savez za rijetke bolesti

Ivanićgradska 38

10000 Zagreb

Uz naznaku: „Regionalna radionica – vrtići“ 

VAŽNO! Budući da se radionica održava i financira u sklopu ESF projekta čime je omogućeno besplatno sudjelovanje za sve zainteresirane stručnjake, imamo obavezu poštivanja pravila vezanih uz projektnu dokumentaciju i izvještavanje, te Vas ljubazno Vas molimo da uz prijavni obrazac, svaki sudionik priloži ovjerenu i skeniranu IZJAVU STRUČNJAKA koja se nalazi u privitku te da nam izvornik Izjave dostavi poštom.

LINK za ZOOM dostavit ćemo putem e-maila dan prije radionice svim sudionicima za koje ćemo imati dostupnu cjelovitu prijavnu dokumentaciju (PRIJAVNI OBRAZAC, SKENIRANU IZJAVU UZ OBRAZAC, ORGINAL IZJAVE POSLAN POŠTOM). Hvala na razumijevanju.

Za sva dodatna pitanja i informacije, slobodno nam se javite putem maila prijava.hsrb@gmail.com ili na broj 091 444 3039 (Srđana Šimac, voditeljica projekta).