Pozivamo vas na online predavanje zanimljive tematike. Ovoga puta govorit ćemo o opasnostima koje internet krije kad su u pitanju djeca s rijetkim dijagnozama i/ili teškoćama u razvoju.

Za djecu internet može biti vrlo koristan, ali i mjesto gdje vrebaju razne opasnosti, pogotovo ako se radi o djetetu s rijetkom dijagnozom ili teškoćom u razvoju. Zbog toga je vrlo važno da vi kao roditelji budete upoznati s rizicima koje internet donosi te da pravovremeno zaštitite svoju djecu.

Kako bismo vam pružili što kvalitetnije i vjerodostojnije informacije, besplatni online tečaj za roditelje će održati gost predavač – magistra psihologije i edukantica drugog stupnja BKT, Iva Vidanec iz KBC Osijek, asistentica na Filozofskom fakultetu u Osijeku i autorica slikovnice za djecu „Bajke u digitalnom svijetu“.

Online tečaj će se održati u četvrtak 27. siječnja s početkom u 18 sati, a prijaviti se možete putem sljedeće poveznice: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfgnMItyYZfJUBRUY1D4POMk7-A3yBZBY8FE8SOl6AckkdW2A/viewform?urp=gmail_link  

Za dodatne upite javite se voditeljici aktivnosti Sanji Bulog na psiholog.hsrb@gmail.com