Dragi članovi, roditelji, djeco i svi oni koji se tako osjećaju,

Pripremili smo Vam snježne, zimske, online, edukacijsko- rehabilitacijske kampove. Nakon što smo se svi dobro najeli za praznike, vrijeme je da se malo zabavimo. Za svakog ima ponešto, roditelje će veseliti terapija igrom, a djecu naš mađioničar, glazbene radionice i iznenađenja. Osim toga spremamo  kamperski ruksak za svakog malog sudionika kampa.

Želja nam je omogućiti djeci da na zabavan, siguran i edukativan način stječu nova znanja i vještine, upoznaju nove prijatelje i razvijaju pozitivne vrijednosti i samopouzdanje. Aktivnosti kampa prilagođene su dobi i individualiziranim mogućnostima djece, a osmišljene su na interaktivan i dinamičan način, potičući međusobnu suradnju te razvoj pozitivnih stavova i obrazaca ponašanja.

Riječ je o dvosatnim dnevnim druženjima uživo putem platforme Zoom, u ukupnom trajanju od 5 radnih dana (ponedjeljak – petak). Kampovi se održavaju u dvije grupe, od kojih jedna u jutarnjim , a druga u popodnevnim terminima od 3.1.2022. do 7.1.2022. Jutarnji kampovi započinju u 9 sati i traju do 11 sati, a popodnevni od 17 do 19 sati.

Ponosni smo obavijestiti Vas da je zabavno lice kampa, ali i voditeljica terapije igrom magistra psihologije Maja Bonačić. Maja je jedna od najuspješnijih praktikantica terapije igrom, ali i  triatlonka za djecu s autizmom.

Zapjevat ćemo uz pjesmicu osmišljenu isključivo za naše male sudionike kampa, a naš mađioničar naučit će vas raznim trikovima. Čeka nas jako puno zabave, veselja, novih prijatelja i čarolije.

Prijave za Kampove su otvorene su od danas do najkasnije 21. prosinca 2021. ili do popunjenja slobodnih mjesta. Prijaviti se možete na email adresu: kampovi.hsrb@gmail.com ili pozivom na telefonski broj:

Srđana-  091 444 3039

Angela-  099 535 9124

svakim radnim danom od 8 do 16 sati.

Veselimo se svim budućim malim kamperima.