Radnoterapijsko savjetovalište

Stručnom timu Hrvatskog saveza za rijetke bolesti u siječnju, pridružila se i RADNA TERAPEUTKINJA u sklopu europskog socijalnog fonda (ESF)-Razvoj Hrvatskog resursnog centra za rijetke bolesti. Naša radna terapeutkinja Angela,  POKRENULA JE RADNOTERAPIJSKO SAVJETOVALIŠTE I SADA JE U POTRAZI ZA DJECOM I MLADIMA DO 25 godina koja su u potrebi za radnom terapijom, a žive na području ZAGREBA I ZAGREBAČKE ŽUPANIJE. Želja i misija nam je da se u budućnosti osigura radni terapeut u svim dijelovima Hrvatske, kako bi sva djeca imala jednaki pristup uslugama.

Neke od aktivnosti u savjetovalištu uključivati će: provođenje radne terapije s članovima u potrebi, stručne i edukativne radionice iz područja radne terapije, individualne i skupne terapije, usmjeravanje i savjetovanje, edukativni tekstovi i videa.

Našu radnu terapeutkinju za sve informacije možete kontaktirati radnim danom od 8 do 16 h putem e- maila  angela.h[email protected] ili telefonski: 099/ 535 9124.

Hrvatski savez za rijetke bolesti je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.
Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog saveza za rijetke bolesti.
Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda
Europska unija

Zajedno do fondova EU

Naš tim

Copyright 2020 Hrvatski savez za rijetke bolesti.
Development by Fugaj Creative.