Online edukacije

Hrvatski savez za rijetke bolesti provodi online edukacije za roditelje i stručnjake u sklopu europskog socijalnog fonda (ESF)-Razvoj Hrvatskog resursnog centra za rijetke bolesti.

Obavijest:Rijetke bolesti u sustavu –  specijalizirane socijalne usluge

Obavještavamo sve prijavljene stručnjake na edukaciju Rijetke bolesti u sustavu –  specijalizirane socijalne usluge da će se edukacija održati 15. lipnja s početkom u 10 sati.

Edukaciji možete pristupiti putem sljedeće poveznice: https://us02web.zoom.us/j/87283690688?pwd=SDUxOHpUN3Rsc0QwRFQ3cmVGaS9Hdz09

Obavijest:Rijetke bolesti u sustavu –  specijalizirane socijalne usluge

Obavještavamo sve prijavljene stručnjake na edukaciju Rijetke bolesti u sustavu –  specijalizirane socijalne usluge da će se edukacija održati 8. lipnja s početkom u 10 sati.

Edukaciji možete pristupiti putem sljedeće poveznice: https://us02web.zoom.us/j/82139293340?pwd=K2dOUE41eDIvdHpBQzZwYmV4M1FqUT09

Obavijest: Regionalna radionica za stručnjake ” Stvaranje okruženja za poželjna ponašanja djece”

Obavještavamo sve prijavljene stručnjake na regionalnu radionicu „Stvaranje okruženja za poželjna ponašanja djece“ da će se radionica održati 8. lipnja s početkom u 17:00 sati.

Obavijest:Rijetke bolesti u sustavu –  specijalizirane socijalne usluge

Obavještavamo sve prijavljene stručnjake na edukaciju Rijetke bolesti u sustavu –  specijalizirane socijalne usluge da će se edukacija održati 1. lipnja s početkom u 10 sati.

Edukaciji možete pristupiti putem sljedeće poveznice: https://us02web.zoom.us/j/83255694294?pwd=RnZIdlE3R3hJMVJ0ckdCdTJZeGFEUT09

Obavijest:Rijetke bolesti u sustavu –  specijalizirane socijalne usluge

Obavještavamo sve prijavljene stručnjake na edukaciju Rijetke bolesti u sustavu –  specijalizirane socijalne usluge da će se edukacija održati 26. svibnja s početkom u 10 sati.

Edukaciji možete pristupiti putem sljedeće poveznice: https://us02web.zoom.us/j/82281881284?pwd=L0xWTVBzcmFuTU5tZ0JzbVJ2ejNBUT09

Obavijest: webinar za roditelje djece s rijetkim dijagnozama i teškoćama u razvoju na temu MENTALNO ZDRAVLJE RODITELJA DJECE S RB I TEŠKOĆAMA U RAZVOJU U DOBA COVID-19 

Dragi roditelji,

Zahvaljujemo na prijavi na psihoedukativnu radionicu za roditelje djece s rijetkim bolestima. Radionica će se održati 11. svibnja 2021. s početkom u 16.30.

Hrvatski savez za rijetke bolesti je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.
Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog saveza za rijetke bolesti.
Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda
Europska unija

Zajedno do fondova EU

O nama

Copyright 2020 Hrvatski savez za rijetke bolesti.
Development by Fugaj Creative.